Waarden

Het concept ‘Tafelgesprekken’ is bedacht en in eerste aanzet ontwikkeld door Oeds Blok en Peter Groot met een klein team van mensen, na interviews over de thema’s de samenleving, het doel van je leven, God enzo en de toekomst. Voor dit team: dank voor jullie pioniersgeest en creativiteit!

We merkten dat luisteren en benieuwd zijn naar elkaar leidt tot verrassende interactie! Oeds Blok en Wim Bos hebben met een creatief team gewerkt aan optimalisatie van de kaarten en de methodiek en aan het artistieke en technische ontwerp. Cynthia, Renske, Gerben en Adrie: dank voor jullie originaliteit, plezier en motivatie!

Vindingrijk

In de loop van 2013 groeide het enthousiasme tussen Oeds en Wim om met ‘Tafelgesprekken’ aan de slag te gaan. De reacties van de deelnemers en de nieuwsgierige vragen van veel andere mensen werden een stimulans om het spel en breder beschikbaar te maken. Om dit voor elkaar te krijgen en om toekomstige projecten uit te werken is besloten een soort ‘label’ op te richten.

In juli 2013 richtten Oeds en Wim Vindingrijk VOF op met als doel ‘het ontwikkelen en beschikbaar maken van creatieve concepten en producten die een bijdrage leveren aan het versterken en verdiepen van onderlinge relaties tussen mensen en groepen in de samenleving.’

Oeds Blok

@oedsblok
www.oedsblok.nl

Zoekt en coacht pioniers als coördinator gemeentestichting bij de Unie van Baptistengemeenten, en als coördinator creatieve gemeentestichting in aandachtswijken bij Urban Expression, pionier met Buurtkerk Soesterkwartier in Amersfoort, coacht en traint leiders vanuit de benadering The Undefended Leader.

‘We – ikzelf ook – hebben vaak de neiging een etiket te plakken op mensen die niet zijn zoals wij. We bouwen muren die ons scheiden. Mijn droom is dat we met het puin van deze muren plaatsen bouwen van ontmoeten en tafelen met elkaar.’

Wim Bos

www.leef-arnhem.nl

Innovator in de voedingsindustrie (o.a. voor Unox, Bertolli, Heinz), buurtpionier met het netwerk Leef!, stadswerker bij de Koepelkerk in Arnhem en integratiecoach bij het Integratiehuis.

‘Met mensen aan tafel gaan, daar ga ik voor! De tijd even stil zetten en onderling delen wat je ontdekt hebt over het leven.’

Met dank aan:

Cynthia Rittersma

beeldend kunstenaar in Veenendaal

Renske van Twillert

www.renskeanna.nl
beeldend kunstenaar in Amersfoort

Gerben Bloemendal

www.oogopslag.nl
eigenaar Oogopslag Websites

Adrie van der Have

www.ascend.eu
eigenaar Ascend – drukwerk, verpakkingen, relatiegeschenken

Ingeborg Bos

www.webwinkelvindingrijk.nl
beheerder webwinkel Vindingrijk

Ontwikkeling

Wij hopen in de loop van de tijd nieuwe versies van ‘Tafelgesprekken’ te ontwikkelen.

Hoe kan ik contact opnemen voor suggesties en ideeën? Welkom op de pagina Contact.

Welke waarden bepalen het succes van de ‘Tafelgesprekken’? Je lees het op de pagina Waarden.